faktura

Når kommer fakturaen?

Hvor ofte du får faktura fra oss avhenger av hvor ofte du leser av måleren din. Kunder med fjernavlest måler får månedsavregning, og de med 6 avlesninger pr. år vil få etterskudds avregning hver annen måned etter avlest forbruk.

Hyttekunder skal lese av måleren 4 ganger pr. år, og vil få etterskudds avregning hvert kvartal etter avlest forbruk.

Små næringskunder får 4 a konto regninger pr. år, hvor den første regningen i året inneholder en avregning av det faktiske forbruket for fjoråret.

Månedsregning?

Alle som har fjernavlest måler får månedsregning. Du kan få måndedsregning selv om du ikke har fjernavlest måler, men da må du selv passe på og levere avlesning til oss. Det er mulig å få fast forfall på måndesreging, og alternativene er 20., 25. eller 30. i hver mnd. Ta kontakt med kundeservice hvis du ønsker mer informasjon.

 

Betalingsalternativer

I samarbeid med Hurum Kraft AS tilbyr vi følgende betalingsalternativer:

eFaktura

Med eFaktura vil du ikke lenger få regningen tilsendt i posten. Du vil i stedet får regningen sendt direkte til nettbanken din. Der vil den ligge ferdig utfylt og vente på din kontroll før den betales med et par enkle klikk.

AvtaleGiro

AvtaleGiro er en tjeneste fra bankene i Norge. Med AvtaleGiro sørger banken din for at regningene blir automatisk betalt på forfallsdato. Du blir varslet om trekket og beløpets størrelse i god tid før betalingen gjennomføres, og du kan enkelt stoppe en betaling.

Fakturavarsling på e-post eller SMS

Vi kan tilby varsling på e-post eller SMS når vi har laget en ny faktura til deg. Da vil du få en e-post eller SMS med beskjed om at det ligger en ny faktura klar på KundeWeb. Du får varsel samme dag som fakturaen er produsert, og du slipper å få den i postkassa. Har du samtidig opprettet AvtaleGiro, så kan det nesten ikke bli enklere! Fakturavarsling oppretter du på KundeWeb.

Les mer om